PELİ’DEN ŞIK, SAMİMİ VE PRATİK: WOOD COLLECTION

Tasarımın hayata dokunan her alanında, zemin kaplama, dekoratif kapı ve süpürgelik ürünleriyle dikkat çeken Peli, Wood Collection’da yer alan toprak, kahve ve kremin eşsiz ahşap dokularıyla mekanlarınıza değer katıyor.

Zengin parke koleksiyonu ve hizmetleriyle sektörün önemli oyuncularından biri olan Peli Parke’nin Wood Collection serisi iç mekanlara inovatif çözümler sunuyor.

Dayanıklılığı ve kolay temizlenme özelliği olan parke koleksiyonu, yüzeyindeki gerçeğe yakın ahşap görünümü ile mekanlarınızı, zevkinize göre dizayn etmenize imkan sağlıyor.

15 farklı dekoru ve üç ayrı ahşap karakteri bulunan Wood Collection, unifit contalı kilit sistemi ile kolay döşenebilme özelliğinin yanı sıra, lamine parkeye yaklaştıran kalınlığı, genişliği ve yüzey dokusu ile yapı sektörüne alternatif ve pratik çözümler getiriyor. Koleksiyon ayrıca 14 cm genişlik ve 10 mm kalınlığı ile zeminde ısı izolasyonuna yardımcı olma özelliğini barındırıyor.

PRATİK, ESTETİK, DAYANIKLI

Türkiye’de zemin sektöründe hiçbir firmada bulunmayan UNIFIT Contalı Kilit Sistemi sayesinde herkesin kolayca zemin uygulaması yapabileceği parke koleksiyonu, yapı marketlerde DO IT YOURSELF sloganıyla öne çıkıyor. Birçok konuda sektöre öncülük yapan Peli Parke; Wood Collection ile uyumlu Peli DK dekoratif iç mekan kapıları ve süpürgelikleriyle tercih edildiğinde mekanlarda bütünlük sağlıyor.