Ahşap Oturma Bankları günümüzde insanların dinlenmek için şehrin caddelerinde parklarında, tüm kamu ve özel kurumların kapalı ve açık alanlarında, camilerin bahçelerinde, sosyal tesis ve deniz kenarlarında kullanılan kentsel donatı elemanlarıdır.
Ahşap Oturma bankları modelleri
Ahşap oturma bankları, ahşap sedirler, döküm ayaklı oturma bankları, metal profil ayaklı oturma bankları, paslanmaz çelik oturma bankları, sırt dayamalı bahçe banklarıdır.
Ahşap dış mekan oturma bankları renkleri çoğunlukla yeşil ve kahverengi emprenye renkleri tercih edilmekle beraber isteğe bağlı olarak beyaz renk dahil tüm ahşap katalog renkleri uygulanır. Ahşap imalatımızda emprenye katkılı su bazlı boya kullanılmaktadır. Ahşap oturma bank modellerimizin üzerine isteğe bağlı yazı yazabilmekte logotayt çalışması yapabilmekteyiz. Özellikle belediyeler ve kurumsal firmalar sipariş verdikleri ahşap bankları için bu yönde bir istekte bulunmaktadır.


Ahşap oturma bankları imalatı

Ahşap oturma bankları isteğe bağlı özel üretimi yapılabilmektedir. Döküm ayaklı oturma banklarında 1. sınıf  ladin kereste kullanılmaktadır. Kerestede oluklaşma, eğilme, burulma bulunmamaktadır. Ahşap yüzeyler sıfır zımpara ile zımparalanacak ve kereste dört tarafı silinmiş ve pahyalanmış olacaktır. Üretimde kullandığımğz tüm ahşap malzeme emprenye edilmiş olup yeşil veya kahverengi olup küflenme, böceklenme ve olumsuz dış hava koşullarına karşı dayanıklı hale getirilmiştir. Metal ayaklı piknik banklarımız uzun ömürlüdür.

 Sektörün öncü firması YAPRAK AHŞAP YAPI ÜRÜNLERİ ailesi olarak sektörde edindiğimiz bilgi ve tecrübemiz, birikimli ve tecrübeli  mimarlarımız, konusunda  uzman teknik ekibimiz, 4000m² alanda malzeme stoğumuzu ve imalat tesislerimiz ile TSE standartlarına uygun tüm ahşap ürünlerimizin tasarımı ve imalatını yapmaktayız. Ahşap yapılar hakkında merak ettiklerinizi 0(462)544 48 48 VEYA 0(462)276 38 38 telefon numaralarından veya bilgi yaprakahsap@hotmail.com  mail adresi üzerinden bizlere sorabilirsiniz.
Marka :
 
Ürün Kodu :
 
Ürün Barkodu :
 
Ürün Adı :
OTURMA BANKI YPOP001 
Ürün Birim :
 
Stok Durumu :
 
Ürün Fiyatı :
  
KDV Oranı :
%  
KDV Dahil :